Marzec 2024

Wiele miłości i troski włożone zostało w budowę Centrum Światla.  Z niecierpliwością czekamy na ten moment, kiedy otworzymy przed Wami drzwi. Pragniemy służyć wszystkim, którzy szukają rozwiązań i uzdrowienia dla siebie i planety oraz tym którzy szukają pocieszenia i nadziei w tych niespokojnych czasach.

Luty 2024

W ten długi i mroźny zimowy czas zajęliśmy się pracą nad nowymi, ekscytującymi projektami i planami na nowy sezon. W naszym Newsletterze podzielimy się z Wami najnowszymi wiadomościami. Jak zawsze zapraszamy również do odwiedzenia nas, wzięcia udziału w warsztatach online lub zajęciach które oferujemy na miejscu.

Lato 2023

Żyjemy w intensywnych czasach, które wymagają od nas, by łączyć się z innymi w Jedności i Harmonii. Jesteśmy wezwani do zestrojenia naszej ludzkiej natury z Matką Naturą. Jednym z największych darów, jakie możemy ofiarować Naturze, jest Agnihotra.

Wiosna 2023

Ostatnie miesiące w ekowiosce Bhrugu Aranya  upłynęły bardzo spokojnie. Pracowaliśmy w zaciszu domowym ale przede wszystkim staraliśmy się utrzymać ciepło w te mroźne zimowe dni. Teraz z otwartymi sercami witamy zmianę pory roku.

Zima 2022

W październiku tego roku obchodziliśmy 30-lecie naszej Fundacji Terapia Homa. Kiedy spoglądamy wstecz, jesteśmy wdzięczni za całą służbę, jaką mieliśmy okazję oferować i za wszystkie wspaniałe kontakty, które nawiązaliśmy.